UJI

RECLAM 2017. XXV Mostra de teatre

Última modificació: 04/09/2019 | Font: SASC

RECLAM 2017

La mostra de teatre Reclam arriba enguany a la seua vint-i-cinquena edició amb els objectius que sempre l’han caracteritzada, la varietat i el compromís amb les propostes escèniques que mouen el públic de les comarques castellonenques a la reflexió. La mostra començarà el 2 de novembre i es prolongarà fins al 3 de desembre amb un programa ampli i acurat.

Les arts escèniques seran l’espai de trobada en el qual, durant el mes de novembre, amb un consolidat programa cultural en el qual participa la Universitat Jaume I, molts ajuntaments, la Diputació Provincial, la Fundació Caixa Castelló i l’Institut Valencià de Cultura, personal tècnic de totes les institucions participants treballen per acostar el millor de la creació escènica al públic.

En l’edició de 2017 participen les poblacions d’Almassora, Benicarló, Benicàssim, Betxí, Borriana, Castelló de la Plana, Onda, Orpesa, la Vall d’Uixó, Vilafranca, Vila-real, Vinaròs, la Diputació de Castelló i la Fundació Caixa Castelló, tots com a seus d’espectacles. Enguany s’ha incorporat la població d’Orpesa a través de la seua Regidoria de Joventut.

Durant la mostra s’oferiran més de 50 representacions, propostes que inclouen continguts de temes d’actualitat social que ens toca viure cada dia, visions del món des de la ficció que ens ajuden a comprendre la realitat.

En l’organització hem treballat dur per aquesta vint-i-cinquena edició i el resultat és un programa en el qual té cabuda un ampli ventall de públic. És ben sabut que el Reclam és un referent de qualitat més enllà de les nostres comarques, una manifestació cultural que anualment se cita amb el públic com una manera d’estar al corrent de l’evolució de les arts escèniques actuals.

En definitiva, una mostra d’espectacles pensada des de la diversitat i defugint la visió d’entendre la cultura com un producte de mercat i de consum que tendeix a la unitat cromàtica del pensament.

Disseny: Marta Negre
 
Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals