UJI

RECLAM 2015. XXIII Mostra de teatre

04/09/2019 | SASC

RECLAM 2015

 
La XXIII Edició del Reclam consolida un llarg recorregut pel camí de les arts escèniques al nostre territori de la mà de la Universitat Jaume I i de les regidories de Cultura dels pobles que participen en aquest singular projecte, i a les quals, des d’ací, vull agrair la seua col·laboració en aquest projecte col·lectiu. Enguany hi participen Almassora, Benicàssim, Betxí, Castelló de la Plana, Onda, Vilafranca i Vila-real
 
La Mostra de Teatre Reclam s’ha consolidat ja com una oferta cultural reconeguda per la qualitat i l’originalitat de molts espectacles que s’hi poden presenciar i podem afirmar, amb orgull, que es tracta d’una cita anual que fa del mes de novembre a Castelló el mes de les arts escèniques. Diversitat de propostes i d’espais conflueixen per omplir una programació compromesa socialment de manera majoritària, que també té punts lúdics, però que sempre està pensada amb una vocació autèntica de servei públic.
 
Des d’ací vull reconèixer el treball de les institucions i les persones que amb estima i dedicació fan possible la Mostra, tant a les seus dels pobles com a la Universitat, un treball que moltes vegades va més enllà de l’horari habitual i que fa possible que la màgia dels escenaris il·lumine les nostres tardors any rere any.
 
Tota la comunitat universitària i la població en general esteu convidats a participar en aquest esdeveniment artístic que, com sempre, tindrà moments únics i irrepetibles que us faran emocionar. 
 
Espere que gaudiu de la programació
 
 
Disseny: Marta Negre i Amat Bellés
Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals