UJI

RECLAM 2018. XXVI Mostra de teatre

27/08/2019 | SASC

RECLAM 2018

La màxima expressió de la cultura creativa a la tardor és el Reclam, una mostra d’arts escèniques on proposem una mirada crítica a la societat i a l’actualitat, temes que estan presents en el nostre dia a dia com la diversitat, la memòria històrica, la violència de gènere, els refugiats i moltes coses més.

En la programació d’enguany, a més d’un ampli ventall d’obres de diversa procedència, hem volgut apostar també pel talent local. Tot plegat amb unes propostes multidisciplinars on hi ha teatre, dansa, circ, performance i música per abordar la complexitat del món que ens envolta. El Reclam és un escenari per a reflexionar sobre els reptes de la societat contemporània.

El Reclam és la mostra de l’art, el pensament i la reflexió, des de la seua primera edició sempre ha estat possible admirar treballs d’artistes amb creacions d’allò més original. És una Mostra singular a les nostres comarques fruit de la coordinació d’entitats que entenen la cultura com a servei públic, partint des de la Universitat Jaume l a través del Servei d’Activitats Socioculturals, integren aquesta amplia proposta que acull arts escèniques de primer nivell: la Diputació de Castelló, les regidories de Cultura dels Ajuntaments d’Almassora, Benicarló, Benicàssim, Betxí, Borriana, Castelló de la Plana, la Vall d’Uixó, Vilafranca, Vila-real, Vinaròs, la Regidoria de Joventut d’Orpesa, la Fundació Caixa Castelló i l’Institut Valencià de Cultura.

En l’edició d’enguany intervindran 40 companyies. Hi hauran 62 representacions de les quals 10 són de dansa contemporània, 11 per a públic familiar. Un curs monogràfic amb Maria José Soler. La presentació de l’AVEET amb una lectura dramatitzada.Un homenatge a Carles Santos amb un taller on intervindran alumnes de l’Aula d’Arts Escèniques Carles Pons de l’UJI.

La Mostra començarà el dia 2 de novembre al Paranimf amb un espectacle per a tot tipus de públic. L’objectiu és apostar clarament per creacions de qualitat, un aparador on es puguen veure les més variades manifestacions artístiques.

 
Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals