UJI

Photobook Club Castelló | Ire Lenes

UJI-encultura | MENADOR espai cultural

28/04/2021 | SASC

Ire Lenes (Madrid, 1981) és fotògrafa documental de Madrid. Sociòloga de professió. Troba en la fotografia el perfecte nexe per a explicar aquelles històries que li interessen des d’un punt de vista sociològic. Encara que el major pes del seu treball és documental també desenvolupa treballs experimentals amb Polaroid i càmera estenopeica.

En “Archipiélagos”, Lenes mostra, a través d’imatges preses a Lituània, un projecte documental amb un vessant sociològic. Investiga la vida de les minories ètniques al país bàltic, primera república que es va independitzar de la Unió Soviètica. Aquesta població d’ètnia no lituana es manté unida per allò que els separa: l’idioma rus.

Inscripció: Entrada lliure, prèvia inscripció al següent ENLLAÇ

Aforament reduït: Recorda que aquesta és una activitat gratuïta, si finalment no pots assitir i ja has reservat, per favor, gestiona l'anul·lació d'una de les dues maneres següents per tal que una altra persona pugui assistir.

  1. Si eres membre de la comunitat universitària pots fer-ho via IGLU, a la Preinscripció o Assistent de Matrícula. Entra i "elimina la inscripció" dins de l'apartat "Cursos, congresos, tallers..."
  2. Si no n'eres membre de la comunitat universitaària i/o no disposes d'accés, pots escriure un breu correu a menador@uji.es, indicant nom i cognom i l'activitat de la que vols esborrar-te.

Per protocol COVID-19 se sol·licitarà dades personals dels assistents abans d'entrar a la sala. L'ús de la màscareta serà obligatori durant tota l'activitat i s'haurà de mantenir la distància social de 1,5 metres. 

Moltes gràcies per la teua col·laboració.

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals