UJI

Encontres Musicals: «Albirant vells i nous horitzons amb la dolçaina»

Xarrada a càrrec de Pau Puig
Última modificació: 14/01/2020 | Font: SASC

Data: 4 de març de 2020
Hora: 19.30 hores
Activitat: «Albirant vells i nous horitzons amb la dolçaina», xarrada a càrrec de Pau Puig
Cicle: «Encontres musicals»
Lloc: Menador espai cultural. Plaça de l’Hort dels Corders, 4. Castelló de la Plana
Entitat:  Universitat Jaume I / Born! Music 

Entrada lliure fins completar aforament

 

Pau Puig Olives. Dolçainer i bufador de multitud d’instruments de vent entre els quals (a banda de la dolçaina en G i F) gralla dolça i baixa, saxos, tarotes, sac de gemecs, ney, bansuri, alboc...

Estudia dolçaina al Conservatori Municipal de València amb Xavier Richart, amb Alejandro Baly al Conservatori de Sagunt i grau mitjà de Saxo al Conservatori Professional de València. Llicenciat en Belles Arts.

El 1996 crea el grup Tresmall i inicia el seu camí professional amb la dolçaina.

El 1998 inicia la seua activitat com a docent en diferents escoles de música tradicional dels Països Catalans així com en multitud de cursos intensius especialitzats.

Llicenciat per l’ESMuC en especialitat de Dolçaina i Mestre Instrumentista per L’AMTP de la Generalitat de Catalunya.

Ha col·laborat i/o format part de grups com ara: Tresmall, Saragatona, Aljub, La Beniterrània, Xarxa Teatre, El Teatre de l’Home Dibuixat, El Ball de Sant Vito, La Inestable, Projecte SoCatalà-LO RIU, Miquel Gil, Marcel Casellas, Carles Santos, Tazzuff, Al Tall, Alm, SomSonats, Malva de Runa, Quico el Cèlio, Pen/nem... Ha col·laborat amb bandes de música com la d’Ulldecona, Alcàsser, La Vella de Moncada, la Banda Municipal d’Alba de Tormes o la Banda Municipal de Barcelona. També amb l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València i l’Orquestra de Castelló (JOSC). Ha col·laborat en l’enregistrament de 18 discos i ha tocat per diferents indrets d’Europa, Sud-Amèrica i la Xina.

Actualment toca amb Cati Plana&Pau Puig, el projecte interdisciplinar A Vore, Ganxets grallers del Baix Camp, Els 3 Peus del Gat, Xarop de Canya, QuatreQuarts, Solk i la Suterranya, que compagina amb col·laboracions amb diferents projectes com a freelance.

 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals