panoramica UJI

Encontres Musicals: «Tom Brosseau i Pleasant Dreams en concert col·laboratiu»

Concert col·laboratiu
16/04/2019 | SASC

Data: 30 d'abril 2019
Hora: 19.30 hores
Activitat: concert col·laboratiu
Cicle: «Encontres musicals»
Lloc: Menador espai cultural. Plaça de l’Hort dels Corders, 4. Castelló de la Plana
Entitat:  Universitat Jaume I / Born! Music 
Inscripció: entrada lliure fins completar aforament. Es prega màxima puntualitat.

Tom Brosseau atresora un cançoner aclaparador, fonamentat en la seua emocionant veu, i en un llibre d’estil tan heterogeni com recognoscible. El de Dakota del Nord pivota entre els molts punts cardinals de la tradició estatunidenca, sempre amb un exquisit bon gust i una sensibilitat extrema. Penseu en el Ryan Adams més contingut, el Devendra Banhart menys excèntric, el primer Leonard Cohen, i la sensibilitat extrema de Kath Bloom o Chet Baker.

Damunt l’escenari Tom Brosseau converteix la seua veu i els concordes de la seua guitarra en un exercici de perfecció, irradia calidesa, emoció i genera una connexió amb l’audiència que esborrona els sentits.

Pleasant Dreams fa més de 15 anys que segueixen la seua trajectòria, afinen el seu projecte, en els últims treballs, molt relacionat amb el cançoner popular valencià i amb la vista posada en els sons i ritmes més actuals, fins i tot tintant el seu pop mediterrani amb ritmes electrònics. Juanjo Clausell i Pedro Mendo estaran en format duo per a interaccionar amb Tom Brosseau, en una experiència que serà enriquidora per a tots dos projectes artístics.

 

Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16