panoramica UJI

Seward presenten su banda sonora per «Blade Runner» de Ridley Scott

Cinemascore 2019 – XIV Mostra de música en directe i cinema
12/11/2018 | SASC

Característiques: EUA. 1982. Color. VOSE. NR -16
Cicle: Cinemascore 2019 – XIv Mostra de música en directe i cinema
Web: https://sewardmusic.bandcamp.com/
Seients numerats: no
Tipus: Cinema
Apertura: 19.30h
Duració: 112 min

Data: Diumenge 10 de Febrer de 2018
Hora: 20 h
Preu:  8€ - Tarifa Reduïda 6€ 
Lloc: Paranimf de la Universitat Jaume I

SEWARD és un col·lectiu d’acció sonora, cançó lliure i performance en perpetu moviment cap endavant i, probablement, la banda espanyola amb el millor directe de l’actualitat.

Percussions tradicionals i bateries experimentals, un banjo amb distorsió i efectes, una veu amb moltes personalitats, guitarres elèctriques, extractes manipulats de discursos, converses i pel·lícules, artefactes sonors, gravacions de camp, un contrabaix i, de vegades, fins i tot una secció de vent lliure...  Tot en Seward ultrapassa els límits de l’establit. Són, sense dubte, una de les bandes més personals que habiten l’acomodat món de la música. No hi ha moments per a la certesa, tot es teix des de la intensitat i l’emoció, Seward són únics i la seua música et teletransporta a mil llocs alhora.

https://sewardmusic.bandcamp.com/

BLADE RUNNER

(EUA, 1982, 117 min)

Títol original: Blade Runner

Direcció: Ridley Scott

Guió: David Webb Peoples i Hampton Fancher (basat en la novel·la "Els androides somien xais eléctrics" de Philip K. Dick)

Intèrprets: Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young, Daryl Hannah, Edward James Olmos, Joanna Cassidy, Brion James, Joe Turkel, M. Emmet Walsh, William Sanderson, James Hong, Morgan Paull i Hy Pyke

Sinopsi: Any 2019, la ciutat de Los Angeles és un lloc fosc i decadent, un abisme dominat per enormes gratacels i grans rètols de neó. Rick Deckard és un blade runner, un agent de policia destinat a retirar replicants il·legals. La seua missió és caçar un grup de quatre d’aquests androides, sofisticats Nexus 6 superiors en força i intel·ligència als humans, però dissenyats per a viure una curta existència de quatre anys.

entrades

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16