panoramica UJI

Paddy Steer presenta la seua proposta musical per a «La carretera» de John Hillcoat

CINEMASCORE 2019, XIV Mostra de Música en Directe i Cinema
07/02/2019 | SASC

Data: Dijous 7 de febrer de 2019
Hora: 20 h
Preu:  Entrada lliure fins completar aforament
Lloc: Centre Municipal de Cultura (C/ Antonio Maura, 4)

PADDY STEER és un camaleònic home orquestra, originari de Manchester, capaç de tocar el baix, la bateria i l’ukulele alhora.

El britànic és un personatge al·lucinant, al·lucinat, inclassificable, la proposta del qual barreja plats-i-olles analògics amb ritmes kraut que conviden a un ball desencaixat. Orient i Occident vistos des de l’espai exterior a moltes milles de distància. Paisatges desenfocats d’un retrofutur on Paddy controla les textures d’unes composicions plenes de colors infantils i de veus robotitzades.

Les seues actuacions en directe constitueixen una experiència entranyable i esbojarrada alhora, una mena de professor tronat que crea les seues ferramentes i instruments, la música del qual remet a una banda sonora imaginària per a una pel·lícula en què podrien trobar-se Blake Edwards i Sun Ra cuinant un pollastre al curri mentre juguen a ping-pong.

https://paddysteer.bandcamp.com/

LA CARRETERA

(EUA, 2009, 112 min)

Títol original: The Road

Direcció: John Hillcoat

Guió: Joe Penhall (basat en la novel·la homònima de Cormac McCarthy)

Intèrprets: Viggo Mortensen, Kodi Smit-McPhee, Charlize Theron, Robert Duvall, Guy Pearce, Molly Parker, Michael Kenneth Williams i Garret Dillahunt

Sinopsi: En un món apocalíptic, un pare i el seu fill viatgen cap a la costa a cercar-hi un lloc segur on establir-se. Durant el seu vagareig es trobaran amb els pocs éssers humans que queden, la majoria dels quals han embogit o s’han tornat caníbals.

 

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16