Mesures preventives COVID-19: PAU 2021 a l'UJI. Convocatòria extraordinària

02/07/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Mesures preventives COVID-19 per a les PAU 2021, convocatòria extraordinaria.

6, 7 i 8 de juliol de 2021. Lloc: Facultat de Ciències Humanes i Socials.

Recordeu: cal evitar aglomeracions. La utilització de les mascaretes és obligatòria en tot moment.

1. Entrada. No es cridarà per llista. L'alumnat ha d'entrar directament a les aules aproximadament mitja hora abans de començar cada examen, es netejarà les mans amb gel hidroalcohòlic i s'asseurà, deixant el DNI damunt la taula per a la seua identificació posterior. Cal evitar aglomeracions a l'entrada de les aules. La identificació la durà a terme el professorat d'aula mentre té lloc cada examen.

2. Eixida. L'estudiantat ha d'abandonar l'aula on s'ha examinat a mesura que vaja acabant els exàmens (sempre que haja passat mitja hora des del seu començament) i eixirà a l'exterior per a evitar aglomeracions en llocs interiors.

3. Queda prohibit esmorzar o dinar en zones interiors (corredors i aules) dels edificis. El campus és gran i disposa d'àmplies zones verdes i cafeteries. 

4. La distribució a les aules assegura la distància interpersonal requerida. Totes les aules disposen de gel hidroalcohòlic i tovalloles desinfectants. Les aules romandran obertes des de 45 minuts abans de començar cada examen. Les aules es netejaran i desinfectaran al migdia i en acabar els exàmens cada vesprada.

5. Els centres compten amb aules COVID per si apareixen persones amb símptomes compatibles amb la malaltia que no puguen abandonar les instal·lacions de l'UJI immediatament.

6. MOLTA SORT!

En tot allò que no s'haja detallat en aquest pla de contingència, i sempre que siga possible, cal seguir les indicacions del document Medidas de prevención e higiene frente a COVID-19 para la realización de la evaluación del bachillerato para el acceso a la universidad (EBAU) 2021 y de otras pruebas de similares características convocadas en el ámbito de las enseñanzas no universitarias aprovat per la Comissió de Salut Pública del Ministeri de Sanitat-Ministeri d'Educació i Formació Professional-Ministeri d'Universitats el 27 d'abril de 2021.

Vídeo PAU de la Generalitat Valenciana


Més informació:

www.nouestudiantat.uji.es | Calendari d'accés i matrícula. Grau. Nou estudiantat UJI

 

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions