Decàleg de mesures preventives COVID-19: Escola d'Estiu 2021

23/06/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Decàleg de mesures preventives COVID-19 a l'Escola d'Estiu de l'UJI

1. Símptomes COVID-19: Les xiquetes o xiquets amb símptomes compatibles amb la COVID-19 o diagnosticats de COVID-19 en els últims 14 dies no poden acudir a l'Escola d'Estiu. Cal prendre la temperatura cada dia abans d'eixir de casa.

I si soc un contacte estret? Consulta ací què és ser contacte estret i escriu a covidescolaestiu@uji.es

2. Informa sobre el teu cas positiu. Si una xiqueta o xiquet dona positiu mentre és a casa, escriu com més aviat millor, un correu electrònic a covidescolaestiu@uji.es. A més, de 8 a 15 h cal telefonar al monitor o monitora COVID al 964 729 346. 

3. Aules COVID. Si una xiqueta o xiquet presenta símptomes compatibles amb la malaltia, com ara febra per damunt de 37,5 °C, es trasllada a l’aula COVID i es contacta amb la família.

4. Grups de convivència estableRecorda que les xiquetes i xiquets d’un mateix grup, amb les seues monitores i monitors, formen un grup de convivència estable. Cal evitar interacció amb altres grups de l’Escola. Però, també hem de mantenir la distància interpersonal d'1,5 m en espais tancats. 

5. Mascareta. L'ús de la mascareta és obligatori per a totes les xiquetes i xiquets. S'adaptarà el seu ús segons les normatives en vigor.

6. Renta les mans. La higiene de mans es realitzarà de manera freqüent i meticulosa.

7. Entrades i eixides. Consulta la teua porta d'accés. Cada grup compta amb un lloc d'entrada que s'explica en el dossier. Consulta'l. 

8. Cues a l'exterior. Recorda que les famílies no entren al pavelló a deixar i arreplegar les xiquetes i xiquets. La cua s'ha de fer a l'exterior respectant la distància de seguretat. 

9. Horaris. Entrada de 8 a 8.45 h. Eixida variable per grups: 14.45 a 15 h per a grups rojos i verds; 15 h per a grups grocs i blaus. NECESSITEM LA VOSTRA IMPLICACIÓ I US DEMANEM MÀXIMA COL·LABORACIÓ EN EL COMPLIMENT DELS HORARIS. 

10. GAUDIU DE L'ESCOLA D'ESTIU. Amb prevenció. 

Il·lustració del decàleg (pdf)

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions