Accés al campus a partir del 14 d'abril

22/04/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Benvolguda companya,
Benvolgut company,

Com sabràs, el passat 9 d'abril va finalitzar la vigència del RD 10/2020, que limitava les activitats permeses entre el 30 de març i el 9 d'abril a aquelles declarades com a essencials. 

Això vol dir que tornem a l'escenari de la declaració d'estat d'alarma del dia 14 de març (RD 463/2020) i reprenem el control de presencialitat al campus com l’havíem definit, mantenint aquesta presencialitat limitada a aquelles activitats que es consideren imprescindibles per al funcionament de la Universitat.
Recordeu que en aquest escenari:

  • L'accés al campus es mantindrà només per la porta on està el control de seguretat.
  • No hi ha atenció presencial en cap servei.
  • Per a obtenir un document justificatiu per al desplaçament entre la vostra residència i el campus heu d’utilitzar el mecanisme automàtic establert en IGLU (IGLU >Recursos humans > Expedient laboral > Sol·licitud de certificats oficials).
  • Cal seguir les recomanacions que es van difondre per a intentar evitar contagis (recomanacions).
  • Per a accessos puntuals al campus (replegar documentació, material informàtic, etc.) no és necessari cap comunicació prèvia, però recordeu la necessitat d'identificar clarament quan accediu al campus, els llocs on aneu a estar per a garantir la seua neteja i desinfecció.
  • Per a accessos prolongats (realització d'algun experiment, realització de classes des del despatx, etc.) s’ha d’informar amb almenys 24 hores d'antelació utilitzant el formulari preparat a l’efecte (formulari). El motiu de demanar aquesta informació és assegurar que en una mateixa zona/espai i al mateix temps no es produeix la confluència de persones, de forma que si es detecta aquesta situació s'informarà les persones implicades per a que canvien la data/hora.

Cordialment

Rafael Mayo Gual
Vicerector de Campus i Vida Saludable

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions