Actualització de les mesures covid19. 10/21

08/11/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Benvolgudes i benvolguts membres de la comunitat universitària

A la vista de la Resolució de 8 d’octubre de 2021, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s’acorden mesures en matèria de salut pública en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la covid19, us informem de les noves condicions per a la realització d'activitats docents, d'investigació, administratives i de divulgació, difusió i informació.

- S'ha de mantindre la distància de seguretat interpersonal sempre que siga factible.
- L'ús de la mascareta continua sent obligatòria
     · en qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobe obert al públic.
     · en qualsevol espai a l’aire lliure en el qual, per l’aglomeració de persones, no resulte possible mantindre la distància de seguretat interpersonal.
     · en establiments d’hostaleria, restauració, oci i en tots aquells locals i activitats on es consumisca menjar i beguda, l’ús de mascareta és necessari quan no s’estiga consumint.
- Ja no hi ha restriccions d'aforament d'espais (sempre que no es consumisca menjar ni beguda).
- De forma general, s'han d'evitar aglomeracions, mantindre la ventilació de locals i assegurar la neteja i desinfecció, tant dels espais com la higiene de mans.
- Es permeten serveis que impliquen còctel i càtering en espais a l’aire lliure. Les persones assistents  poden consumir menjar i beguda sempre que estiguen drets, al voltant d’una taula, i és necessari l’ús de la mascareta quan no es consumisca.

La Resolució també fa referència a mesures relatives al consum de tabac i assimilats:
"No es pot fumar en la via pública, terrasses, platges o altres espais a l’aire lliure, quan no es puga respectar la distància mínima interpersonal d'almenys 2 metres"
Per tant, demanem a les persones que tenen costum de fumar a les portes dels edificis, que s'allunyen de les entrades, eixides o façanes amb finestres.

Aquesta resolució no té data límit d'eficàcia, sinó que es mantindran aquestes condicions fins a una nova resolució.

Per últim, us recordem que cal seguir aplicant el procediment establert per a la comunicació i gestió de possibles casos de covid19  a través de vigilasalut@uji.es per al personal (PAS i PDI) i www.uji.es/coronavirus/casos per a l'estudiantat.

 

 

Vicente Cervera Mateu
Comissionat de la rectora per a l'adaptació a la nova normalitat
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions