L’equip Santi's Team 2.0 representarà l’UJI en la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives

02/02/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’equip Santi's Team 2.0 ha sigut el grup guanyador de la fase local de la Lliga de Debat Universitària, organitzada per la universitat pública de Castelló. En la competició, que s’ha celebrat els dies 27 i 28 de gener a la Universitat Jaume I, han participat quatre equips d’estudiants: Santi's Team 2.0, Ad hominem, Llaborda Debate Club, i Los Apoteósicos, els quals ha debatut sobre el tema «L’actual sistema educatiu garanteix el progrés de les persones?».

El debat final s’ha disputat entre l’equip Llaborda Debate Club i l’equip Santi’s Team 2.0. Finalment, l’equip Santi’s Team 2.0 s’ha alçat amb la victòria. Així mateix, s’ha escollit com a millor orador Sergi Ortega del Santi’s Team 2.0.

L’equip guanyador està format per Santiago Pablo Rosado Orquín, com a capità, del Programa de  Doctorat en Economia i Empresa;  Imanol Igual Villalba, del Grau en Mestre d'Educació Primària (qui per motius laborals no ha participat en aquesta fase local); Inés Garcelán Ayora i Ángel Miralles Sempere del doble Grau en Administració d'Empreses i Dret; i Sergi Ortega Fernández del Grau en Història i Patrimoni.

L’equip guanyador representarà a l’UJI en la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives d’Universitats que tindrà lloc a la Universitat Rovira i Virgili del 27 al 30 d’abril de 2020.

L’IES Benassal es classifica per a la fase final de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives

L’equip II de l’IES Pere Enric Barreda de Benassal ha sigut el grup guanyador de la fase local de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, organitzada per l’UJI en col·laboració amb la Federació Escola Valenciana. En la competició, que s’ha celebrat del 20 al 24 de gener a la Universitat Jaume I, un total de 13 equips de nou centres docents de la província de Castelló han realitzat 29 debats al voltant del tema «La tecnologia augmenta la felicitat?».

El debat final es va disputar entre l’equip II de l’IES Benassal (l’Alt Maestrat) i l’equip de l’IES Broch i Llop de Vila-real (la Plana Baixa). Finalment, l’equip de l’Alt Maestrat va alçar-se amb la victòria. Així mateix, es va escollir com a millor orador Josep Clar Martí de l’IES Ximén d’Urrea de L’Alcora.

Antonio Fuentes, Judit Pitarch, Ivan Roig, Gonzalo Vicente i Arantxa Tena (alumnes de 4t d’ESO de l’IES Benassal), amb Emilio Barreda de capità, representaran a l’UJI en la fase final de la competició, que tindrà lloc a la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona) del 22 al 24 d’abril i reunirà als equips representants d’altres 13 universitats.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions