Publicacions de l’UJI presenta les últimes novetats editorials a la Fira del Llibre de Castelló

11/05/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  fira-llibre fira-llibre3

    Presentacions de les novetats de l'UJI a la plaça de Santa Clara. | FOTO: ÀLEX PÉREZ I ANTONIO PRADAS

  •  fira-llibre fira-llibre1
  •  fira-llibre fira-llibre2

Publicacions de la Universitat Jaume I ha presentat sis de les seues últimes novetats editorials en la 30a edició de la Fira del Llibre de Castelló que es va celebrar del 30 d’abril a l’11 de maig a la plaça de Santa Clara.

Dins de la col·lecció «Cooperació i Solidaritat» es van presentar dues novetats: Ética y neurociencias de Ramón Feenstra i Daniel Pallarés, i La resiliencia y el duelo en contextos educativos de Rosa Mateu, Raquel Flores i Mónica García.

D’altra banda, el vicerector de Cultura de l’UJI, Wenceslao Rambla, i el tinent d’alcalde de Vila-real, Emili Obiols, van presentar el llibre La panderola, patrimonio de la Plana de Raül Pons i Javier Soriano.

Pel que fa a les novetats de la col·lecció «Psique», es van presentar les publicacions Pon en forma tus neuronas de Micaela Moro i Laura Mezquita  i El laboratorio de Wundt. Nacimiento de la ciencia psicológica de Julio González. La presentació va estar a càrrec de Rafael Ballester, degà de la Facultat de Ciències de la Salut de l’UJI.

Finalment, el catedràtic de l’UJI Josep Marco va presentar el llibre de Joan Verdegal El premio Fray Luis de León de traducción. Historia, sociología y crítica.

Fira del Llibre de Buenos Aires

Publicacions de l’UJI també ha participat, juntament amb una trentena d’editorials d’universitats i centres d'investigació, en la 40a Fira del Llibre de Buenos Aires sota el pavelló de la Unió d’Editorials Universitàries Espanyoles (UNE). Les universitats espanyoles han portat a la fira una mostra de més de 400 títols que abasten les més diverses àrees de coneixement i temàtiques.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions