La Jaume I posa en marxa el Programa Alumni SAUJI

12/05/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • AlumniSAUJI alumni-sauji foto07w

    D'esquerra a dreta: Miguel Ángel Moliner, Vicent Climent i José María Arquimbau. | FOTO: ÀLEX PÉREZ

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, juntament amb el president de la Societat d'Amics i Antics Alumnes de la Universitat Jaume I (SAUJI), José María Arquimbau, i el vicerector de Planificació Estratègica, Qualitat i Comunicació, Miguel Ángel Moliner, ha presentat el nou programa Alumni SAUJI, un programa que naix amb l’objectiu d’ampliar i estretir la relació i els vincles actuals amb els antics alumnes i amics de l’UJI.

A partir d’ara, a més dels membres de SAUJI que passaran a denominar-se «Alumni SAUJI Premium», hi haurà una nova categoria denominada «Alumni Bàsic» a la qual poden pertànyer els antics alumnes de l'UJI, és a dir: titulats, graduats, postgraduats i doctors; graduats de la Universitat per a Majors; antic alumnat de l'UJI no titulat amb 120 crèdits superats i Erasmus entrants. Aquests Alumni Bàsic gaudiran, de forma gratuïta, de serveis d'informació amb l'UJI , serveis de millora professional, accés a l’expedient acadèmic i participació en trobades d’antics alumnes. Així mateix, disposaran d'una pàgina personal per a la configuració del  seu perfil i l'actualització de dades per tal de rebre la informació que més els interesse i poder mantenir contacte amb els antics companys. 

Quant als membres Alumni SAUJI Premium, fins ara denominats «SAUJI», en poden formar part els antics i actuals membres de la comunitat universitària (alumnat, PAS i PDI), així com els amics de l'UJI, és a dir, aquelles persones que no han estudiat o treballat a l'UJI, però volen establir-hi un vincle. Els Alumni SAUJI continuaran tenint el carnet UJI, accés a serveis i instal·lacions de la Universitat, i el compte corporatiu de l'UJI amb accés al e-UJIer. Gaudiran també d'accions de networking, serveis de millora professional, activitats i descomptes en formació i en entitats externes. 

Miguel Ángel Moliner ha explicat que amb aquesta iniciativa l’UJI pretén mantenir viu el contacte amb les persones que tenen o van tenir un vincle amb la Universitat i d’aquestes entre sí, així com amb les persones que, sense tenir vincle anterior, volen establir una relació de proximitat amb l’UJI. Així mateix, el programa busca facilitar l’intercanvi, el coneixement i l’experiència dels seus membres establint xarxes. Altres objectius del programa Alumni SAUJI són oferir oportunitats d’informació i formació continuada; servir de suport als antics alumnes en la carrera professional; fomentar la tasca dels egressats com a ambaixadors de la Universitat i com a elements actius en la captació de futurs alumnes i cooperar en l’obtenció de recursos per a la consecució dels objectius de la Universitat.

Per la seua banda, el president de SAUJI, José María Arquimbau, ha mostrat la seua satisfacció per la posada en marxa d’aquest programa i ha reivindicat per a l’UJI el suport econòmic que es mereix, «ja que el suport de la societat de Castelló ja el té».

Per a concloure, el rector de l’UJI, Vicent Climent, ha lloat el gran èxit que ha tingut SAUJI en els seus quinze anys d’història i ha destacat que la societat compta ja amb més de 4.600 socis. Climent ha fet una reflexió sobre la importància d’encetar un programa com Alumni SAUJI que lluita contra el sentiment de desafectació que, malauradament, s’està generalitzant en la societat actual. «La desafectació i l'individualisme són sentiments perillosos, més encara en una època de crisi com l’actual, perquè fomenten l’egoisme. Amb aquest programa volem lluitar contra aquesta desafectació i animar la gent a reforçar el seu vincle amb la Universitat perquè això farà de l’UJI una universitat més forta». 

Imatges

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions