Especialistes de l’Hospital Provincial i de La Plana tutoritzen les pràctiques dels alumnes de Medicina de l’UJI

10/02/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • La Plana practiques-medicina Reunio_LaPlana-350
  • Hospital Provincial practiques-medicina reunionujihospitalprovincial350

    Personal participant en els programes de pràctiques a l'Hospital Universitari La Plana i l'Hospital Provincial, respectivament. | FOTO: VOX UJI

Metges especialistes de l’Hospital Provincial de Castelló i de l’Hospital Universitari La Plana de Vila-real col·laboraran com a docents en les pràctiques clíniques dels alumnes del Grau en Medicina de la Universitat Jaume I. Per a coordinar aquestes pràctiques, Rafael Ballester, degà de la Facultat de Ciències de la Salut de l’UJI, s’ha reunit amb la direcció d’ambdós centres, juntament amb altres representants de la universitat i els metges implicats en el programa.

En les reunions, s’ha presentat el pla de pràctiques clíniques davant aquest grup de metges col·laboradors, els objectius docents i els criteris d’avaluació del període de pràctiques. A més, Ballester ha agraït als professionals el seu esforç per transmetre els seus coneixements i experiències als estudiants. D’aquesta manera, es pretén dotar de major importància i pes a la part formativa pràctica dels alumnes del Grau en Medicina.

Els alumnes de tercer curs realitzaran les pràctiques de les assignatures d’Introducció a la Cirurgia i Patologia General en els serveis de Medicina Interna, Urgències, Cirurgia Plàstica, Cirurgia General, Radiodiagnòstic, Urologia, Traumatologia, Ginecologia i Anestèsia de l’Hospital Provincial. Així mateix, ja han acudit alumnes de pràctiques al Servei de Radiodiagnòstic de l’Hospital Universitari La Plana.

Altres notícies de la FCS:

Cirurgians de raquis reben formació pràctica a les Jornades d’Anatomia Quirúrgica de l’UJI

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions