526 estudiants s’examinen en la convocatòria extraordinària de les PAU

11/07/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Selectivitat selectivitat selectivitat

    La prova constava d'una fase general obligatòria i una específica voluntària. | FOTO: DAMIÁN LLORENS

Un total de 526 estudiants de secundària dels centres de la província de Castelló s’han matriculat en la convocatòria extraordinària de les proves d’accés a la universitat (PAU) que ha tingut lloc del 9 a l’11 de juliol a la Facultat de Ciències Humanes i Socials de la Universitat Jaume I. Els matriculats en fase general han sigut 457.

El nombre d’alumnes inscrits en aquesta convocatòria extraordinària, que s'ha celebrat per primera vegada al mes de juliol, s'ha incrementat un 19% respecte a la mateixa convocatòria de setembre de l’any passat, en què es van matricular 426 estudiants. En la fase general, l’increment és del 18% respecte al curs passat, amb 388 inscrits. 

La prova incloïa dues fases: una general obligatòria, que permet accedir a la universitat i té una validesa indefinida, i una fase específica voluntària amb una validesa de només dos anys. 

En la fase general s’han realitzat cinc exàmens (castellà, valencià, idioma, història i una assignatura de la modalitat), cadascun dels quals durava 1 hora i 30 minuts i es puntuava de zero a 10, amb dos decimals. 

En la fase específica hi havia un màxim de quatre exàmens, a elegir entre les assignatures de la modalitat, les hagen cursat o no, sense repetir l’elegida en la fase general. Es considerarà superada cada matèria quan la nota siga igual o superior a 5. Aquesta fase específica serveix per millorar la nota d’accés als estudis universitaris.

Els resultats d’aquestes proves es publicaran el 18 de juliol.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions