El vaixell de l’UJI participa en la XVII Regata Costa Azahar

26/06/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Vaixell UJI vaixellUJIregata vaixell

    El vaixell s'ha proclamat campió recentment entre les 35 embarcacions participants en la categoria de Promoció de la III Jubilata's Cup de Borriana. | FOTO: VOX UJI

El vaixell escola de l’UJI va participar en la XVII Regata Costa Azahar, que enguany es va celebrar del 20 al 23 de juny en el Reial Club Nàutic de Castelló. Després de proclamar-se campiona entre les 35 embarcacions participants en la categoria de Promoció de la III Jubilata's Cup de Borriana, la tripulació del vaixell de l’UJI, encapçalada per José Luis Sugrañes, va competir en la Regata Costa Azahar en la classe RI. El vaixell de l’UJI ja va pujar al podi en aquesta regata en la classe Promoció en el 2007, 2009 i 2010 i es va alçar com a guanyadora en la categoria RI Club en l’edició de 2011.

La XVII Regata Costa Azahar, que va inaugurar la Copa d'Espanya de la Zona de Llevant en categoria ORC, és una regata de creuer amb el sistema de compensació amb ORC, i incorpora també un Trofeu Social per a Promoció i RI. Estava organitzada pel Real Club Nàutic de Castelló i la Real Federació Espanyola de Vela, amb la col·laboració de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana i el patrocini de la Diputació Provincial.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions