L'UJI manté oberta la inscripció per als programes de l’Escola d’Estiu i Estiu Jove Enguany s’ofereixen 602 places per a l’Escola d’Estiu i 76 per a Estiu Jove

17/06/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Fundació General de la Universitat Jaume I mantindrà obert el període d’inscripció dels programes Escola d’Estiu i Estiu Jove fins al començament de les activitats. Cal destacar que l'assistència a aquests programes d'estiu està oberta a tota la societat en general.

L’Escola d’Estiu és un conjunt d’activitats educatives, esportives i culturals dirigides a xiquets i xiquetes de Castelló entre els 4 i els 16 anys, i tindrà lloc del 24 de juny al 19 de juliol, en dos torns quinzenals. El primer torn serà del 24 de juny al 5 de juliol, mentre que el segon serà del 8 al 19 de juliol. L’horari serà continuat de 8 a 17 hores. S'hi ofereixen 301 places per quinzena amb un total de 602 places.

Els xiquets i les xiquetes participants en l’Escola d’Estiu realitzaran activitats en les instal·lacions del Servei d'Esports de l’UJI, sempre acompanyats per monitores i monitors, a més dels especialistes que imparteixen les classes de tennis, vela i piragüisme, així com els diferents tallers: robòtica, música, plàstica, audiovisuals, etc.

D’altra banda, el programa Estiu Jove està integrat per diverses activitats i tallers de temàtiques i continguts diferents, dirigits a joves que complisquen 16, 17 i 18 anys el 2013, que es duran a terme del 8 al 19 de juliol, en horari al matí, amb una durada de cinc dies (de dilluns a divendres). S'hi ofereixen 38 places per setmana amb un total de 76 places.

Una part de les activitats i tallers d’Estiu Jove es desenvoluparan i dinamitzaran en anglès, com a element comunicador, i aquesta llengua serà el fil conductor per a participar en un espai de relació, aprenentatge i diversió. En el seu contingut s'inclouran dinàmiques participatives de pau, cooperació i voluntariat, a través de jocs, vídeos, contes, dilemes, monòlegs, cançons, ús de xarxes socials amb finalitats cooperatives i solidàries i el coneixement d'altres cultures i estils de vida.

La informació sobre els programes, les inscripcions i els formularis de sol·licitud es poden trobar en la pàgina web de la Fundació General de la Universitat Jaume I:

Estiu Jove

Escola d'Estiu

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions