Logo
Visualitzar en la web
Número CXXXVII. 29/10/2019
Recurs d'imatge

La Jaume I aposta per la projecció internacional de les seues investigacions

L'UJI està impulsant a través del Vicerectorat de Recerca i Transferència una sèrie d’accions per tal de promocionar la investigació i la innovació en l’àmbit internacional.

Medtronic - Entitat patrocinadora
Recurs d'imatge

SCORE publica els resultats de l'anàlisi d'aigües residuals

El grup internacional de científics SCORE ha publicat els resultats de les campanyes de monitoratge dutes a terme entre 2011 i 2017 en la prestigiosa revista «Addiction».

Recurs d'imatge

L’UJI celebra el 20è aniversari del Programa Pisos Solidaris

Durant els 20 anys de trajectòria del programa, que té com a objectiu realitzar accions de millora al barri de Sant Llorenç de Castelló, hi han participat 600 persones de 230 països.

Recurs d'imatge

L’UJI lliura a 96 estudiants els Premis «Ernest Breva»

En aquesta ocasió s’han atorgat 96 premis a l’estudiantat amb el millor expedient de primer, segon, tercer i quart curs en cada grau, i cinquè i sisè en el cas del Grau en Medicina.

ENQUESTA AIMC A USUARIS D'INTERNET

Altres notícies

Recurs d'imatge

Dos-cents estudiants participen en l'acte de graduació de la FCJE

Un total de 188 estudiants de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques que han finalitzat els estudis durant el curs 2018-2019 han participat la cerimònia.

Recurs d'imatge

Un equip de recerca obté un material contra fongs i tumors

Un equip format per investigadors de l'UJI i docents brasilers han desenvolupat un nou material amb propietats antifúngiques i antitumorals.