Logo
Visualitzar en la web
Número CXXXV. 1/10/2019
Recurs d'imatge

Eva Alcón reinvindica l’augment del finançament per al sistema universitari

La primera autoritat universitària ha recordat en l'acte d’obertura del curs acadèmic 2019-2020 que cal el suport econòmic necessari i l’aprovació d’una nova llei d’universitats.

FUE - Oferta pràctiques extracurriculars
Recurs d'imatge

Especialistes busquen reduir en un 80% la toxicitat del quars

Gràcies a les metodologies desenvolupades en el projecte SILIFE, s'ha aconseguit reduir al voltant d'un 80% la toxicitat del quars tractat present en la Sílice Cristal·lina Respirable.

Recurs d'imatge

L’UJI és la desena millor universitat espanyola

La Universitat Jaume I de Castelló se situa en la franja de les 601-800 millors universitats del món en el Times Higher Education World University Rankings 2020.

Setmana de Benvinguda

La Setmana de Benvinguda fa de l'Àgora el centre de l'UJI

La Setmana de Benvinguda, que ha tingut lloc a la Universitat Jaume I des del dilluns 23 fins al dijous 26 de setembre, deixa «bones sensacions» entre el nou alumnat.

Postgraus  propi UJI + Tarifa especial Alumni en Postgrau Propi

Altres notícies

Recurs d'imatge

L’UJI obté pigments ceràmics a partir de fangs residuals

El procés demostra la viabilitat en l'obtenció d'aquestos pigments i elimina la necessitat de traslladar-los a l’abocador i permet l’estalvi en matèries primeres.

Recurs d'imatge

L’UJI i la Fundació Balaguer-Gonel Hermanos lliuren 21 beques

La rectora de l'UJI i el president del patronat de la Fundació han fet lliurament de 17 ajudes per a estudis de postgrau i quatre per a estades d’investigació.