Logo
Visualitzar en la web
Número CXXXIV. 17/09/2019
Recurs d'imatge

L’UJI es posiciona entre les 600 millors universitats segons el rànquing ARWU

La Universitat Jaume I de Castelló se situa en la franja de les 501-600 millors universitats del món segons l'Academic Ranking of World Universities 2019, elaborat per la Jia Tong University de Xangai, i es posiciona entre les 14-17 millors universitats d'Espanya.

FUE - Oferta pràctiques extracurriculars
Recurs d'imatge

Un sensor òptic detecta nivells de glucosa molt baixos

L’eina desenvolupada per l’UJI, l’Hospital General Universitari de Castelló i l’empresa BQ podria integrar-se en un telèfon intel·ligent i evitar que les persones diabètiques hagueren de punxar-se.

jornada acollida

«Expectatives i il·lusions» a l'UJI per part del nou alumnat

La Jornada d'Acollida organitzada per la Universitat Jaume I per al curs 2019-2020 ha reunit 1.488 estudiants de primer any en el primer contacte d’un viatge que només acaba de començar.

Recurs d'imatge

Una mirada inclusiva en el desè aniversari del Paranimf

La programació del Paranimf per a aquesta tardor està conformada per tot tipus de formats amb especial atenció a la dansa contemporània amb la participació en el circuit «Danza a escena».

Postgraus UJI - Preinscripció oberta + Tarifa especial Alumni

Altres notícies

Recurs d'imatge

L’UJI dissenya el primer prototip de bomba de calor d’alta temperatura

El grup d’investigació Istener i l’empresa Rank® avancen en sistemes energètics més eficients per a recuperar la calor residual industrial i fer front al canvi climàtic.

Recurs d'imatge

Cristina Botella: «Em sent afortunada de ser dona»

«El Periódico Mediterráneo» i Banc Sabadell han premiat la catedràtica Cristina Botella amb el I Premi «Dona del Mediterrani».