Logo
Visualitzar en la web
Número CXXXIII. 23/07/2019
Recurs d'imatge

El Consell Social de la Jaume I aprova el Pla d’Acció de Govern 2019-2022

El Pla es presenta com un instrument que defineix el futur cap al qual es vol encaminar la institució, i també les grans línies d’actuació que dinamitzaran la Universitat en els pròxims anys.

FUE - Oferta pràctiques extracurriculars
Recurs d'imatge

Una recerca de l’UJI revisa els efectes de l’ús del xupló

Desirée Mena i Jennifer Sánchez, de la Unitat Predepartamental d’Infermeria, han realitzat una revisió de 1.897 articles científics sobre els efectes perjudicials i beneficiosos derivats de l’ús del xupló.

Recurs d'imatge

La Universitat Jaume I cobreix el 97,58% de les places oferides

L'UJI ha cobert provisionalment el 97,58% de les 2.893 places de nou ingrés oferides per al pròxim curs acadèmic amb una adjudicació del 100% de les places en 27 de les seues titulacions.

Recurs d'imatge

L'UJI homenatja el professor Ismael García Costa

La sala de dissecció de l'edifici d'ampliació de la Facultat de Ciències Humanes i Socials tindrà a partir d'ara el nom de «Ismael García Costa».

Postgraus UJI - Preinscripció oberta + Tarifa especial Alumni

Altres notícies

Recurs d'imatge

L'UJI situa de nou cinc matèries en el rànquing de Xangai

En el Global Raking of Academic Subjects 2019 l'UJI apareix en Ciències dels Materials, Comunicació, Química, Economia i Agricultura.

Recurs d'imatge

Pascual i Alcón aborden els reptes del Sistema Universitari Valencià

La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha visitat la rectora de l'UJI i presidenta de torn de la CRUPV, Eva Alcón.