Logo
Visualitzar en la web
Número CXXXII. 2/07/2019
Recurs d'imatge

Les universitats públiques valencianes generen el 1,9% del PIB de la Comunitat

El sistema universitari públic valencià genera 2.090 milions d'euros de renda a la Comunitat Valenciana i 44.202 llocs de treball, segons revela l'informe de l'IVIE.

Ajuntament de Vila-real  - Patrocinador estratègic
Recurs d'imatge

Eina estadística per a millorar el control de la pol·lució urbana

Una investigació de l'UJI estudia la relació de la contaminació atmosfèrica amb el canvi climàtic i proposa l’ús de covariables per a fixar punts de mostreig representatius de la qualitat de l’aire.

Recurs d'imatge

La Jaume I, entre les millors universitats joves del món

L'UJI ha entrat per primera vegada en el selectiu rànquing de Times Higher Education (THE) que arreplega les 350 primeres institucions de tot el món de menys de 50 anys d'antiguitat.

Recurs d'imatge

L’UJI commemora el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+

La universitat pública de Castelló ha dut a terme nombroses accions al llarg de l'any per a promoure els valors de respecte, igualtat i inclusió.

Universitat d'Estiu 2019

Altres notícies

Recurs d'imatge

Reconeguts escriptors comparteixen les seues estratègies literàries

Autores i autors de primer nivell literari han compartit les seues tècniques en el curs d’estiu «La literatura i el temps: la recreació del passat en la novel·la».

Recurs d'imatge

La Jaume I clausura el vintè curs de la Universitat per a Majors

Durant aquest curs el programa ha comptat amb 1.045 estudiants: 715 estudiants han estat presents al campus i 330 a les Aules per a Majors de les diferents seus.