Logo
Visualitzar en la web
Número CXXIX. 21/05/2019
Recurs d'imatge

El 76,41% de l'energia consumida per l'UJI prové de fonts d'origen renovable

El percentatge d'energia consumida per l'UJI durant 2018 que prové d'origen renovable ha sigut d'un 76,41%, la qual cosa suposa un important salt qualitatiu respecte a 2017, en el qual era un 1,09%.

Villarreal CF - Entitat patrocinadora
Recurs d'imatge

L’INAM dissenya un interruptor òptic amb perovskita

L’estudi publicat a «Nature Communications» tindrà repercussió en la utilització del nou mineral de baix cost en dispositius per a l’emmagatzematge d’informació i per a aplicacions òptiques.

Recurs d'imatge

L’UJI commemora el Dia Internacional de la Llum

El programa d'activitats ha inclòs una conferència-taller, experiments i demostracions de les propietats de la llum i el lliurament dels guardons del concurs de fotografia digital.

Recurs d'imatge

La FCHS homenatja el professor de l'UJI Santiago Posteguillo

La Facultat de Ciències Humanes i Socials ha celebrat el Dia del Llibre amb un acte d'homenatge a l'escriptor i professor del Departament d’Estudis Anglesos.

Postgraus UJI - Preinscripció oberta + Tarifa especial Alumni

Altres notícies

Recurs d'imatge

Eva Alcón serà la responsable de la delegació d’Igualtat de la CRUE

La Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles ha decidit en l'assemblea general la creació d'una nova delegació per a temes de política d’igualtat.

Recurs d'imatge

La Jaume I lliura el guardons de les Lligues de Debat

La Universitat Jaume I, la Xarxa Vives d’Universitats i Escola Valenciana han clausurat les Lligues de Debat del curs 2018-2019.