Logo
Visualitzar en la web
Número CXXVI. 2/04/2019
Recurs d'imatge

L'UJI inicia un pla digital per guiar el seu procés de transformació tecnològica

El Menador espai cultural ha acollit la primera sessió de treball del Pla UJI digital, un pla que pretén guiar i promoure el procés de transformació digital de l'UJI, amb un horitzó de futur.

Fundación Coca-Cola - Patrocinador Estratègic
Recurs d'imatge

Quatre investigadores de l’UJI, entre les 426 millors científiques

El rànquing de les científiques més importants que resideixen a Espanya inclou María Isabel Burguete, de Química, i Cristina Botella, Marisa Salanova i Azucena García Palacios, de Psicologia.

Recurs d'imatge

Alcón demana el desembús de la contractació de professorat

La rectora ha demanat formalment a la ministra d’Hisenda que alce el veto que s'ha interposat a la petició de l'UJI de traure una oferta de 46 places d’estabilització i promoció de professorat.

Recurs d'imatge

Sebastián Pla Colomina, nou president del Consell Social

Sebastián Pla ha pres possessió com a nou president del Consell Social després del seu nomenament per Decret del Consell de la Generalitat Valenciana.

UNIferia- Fira virtual per al futur estudiantat

Altres notícies

Fotografia de grup

La Universitat Jaume I acull una nova edició de la Prova Cangur

Al voltant de 900 alumnes de 3r i 4t d’ESO, 1r i 2n de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i grau superior de la província de Castelló han participat en la Prova Cangur.

Recurs d'imatge

Positiva’t celebra el Dia Internacional de la Felicitat a la Jaume I

L'Associació Nacional de Psicologia Positiva, Positiva’t, ha posat en valor la importància del benestar psicològic amb activitats pràctiques i amenes.