Logo
Visualitzar en la web
Número CXXIV. 26/02/2019
Recurs d'imatge

Eva Alcón destaca que l’avanç de l’UJI ha sigut possible gràcies «al treball col·lectiu»

Durant l'acte s'ha lliurat la Medalla d’Or de la Universitat als exrectors Francisco Toledo i Vicent Climent, els premis del Consell Social, les distincions al personal jubilat i al PAS i PDI amb 25 anys de serveis prestats i els premis extraordinaris de grau.

Banco Santander - Patrocinador Estratègic
Recurs d'imatge

La GVA subscriu el protocol per a finalitzar Ciències de la Salut

El protocol garanteix, per part de la Generalitat Valenciana, el finançament necessari per a concloure les obres de la Facultat de Ciències de la Salut, estimat en 16 milions d'euros.

Recurs d'imatge

L’UJI crea un consell assessor per a la internacionalització

Aquest nou consell pretén estimular i afavorir la internacionalització de les activitats docents, investigadores i de transferència per a superar els marcs nacionals i tenir una dimensió europea.

Recurs d'imatge

Festa i diversió al campus en l'aniversari de la Universitat

La jornada va reunir 8.000 persones a l'UJI, que van poder gaudir de diferents actuacions musicals i d'un ambient lúdic i festiu.

Oberta inscripció per a Voluntariat Campionats d’Espanya Universitaris 2019

Altres notícies

Sebastian Pla

Sebastián Pla Colomina, nou president del Consell Social de l'UJI

El Ple del Consell ha aprovat la renovació de les presidències dels consells socials del sistema universitari valencià i ha nomenat com a nou president Sebastián Pla. 

Recurs d'imatge

Dos mil nou-cents alumnes de secundària visiten la Jaume I

Un total de 2.902 alumnes de secundària de 56 centres de Castelló i València han visitat l'UJI durant les tres sessions de les Jornades de Portes Obertes.