Logo
Visualitzar en la web
Número CXXII. 29/01/2019
Recurs d'imatge

Eva Alcón insta les dones a treballar a favor de la seua independència i autonomia

La rectora ha participat en el desdejuni «Dones amb poder» amb Amparo Marco, alcaldessa de Castelló; Soledad Ten, subdelegada del Govern; Lola Guillamón, presidenta de la Cambra de Comerç, i Ana Ulloa, directora de Port Castelló.

III Marxa contra el Càncer: inscripcions a la piscina de l'UJI
Recurs d'imatge

La Jaume I, referent en recerca en tecnologia submarina

La Universitat Jaume I ha presentat el projecte del futur Centre de Recerca en Robòtica i Tecnologies Subaquàtiques (Cirtesu) i el robot G500 amb aplicacions potencials en salvament o arqueologia.

Recurs d'imatge

L'UJI impulsa un projecte de projecció sense fils a les aules

L'UJI ha posat en marxa aquest curs el projecte pilot «Projecció sense fils», una iniciativa que permet la projecció a les aules des de dispositius mòbils com ara tauletes o telèfons intel·ligents.

Recurs d'imatge

L'UJI dóna la benvinguda a l'alumnat entrant d'intercanvi

L’UJI rep en aquest segon semestre 106 estudiants d’universitats d’Europa, Àsia, Amèrica Llatina i Amèrica del Nord que cursaran estudis de grau, màster i doctorat.

Enquesta per a estudiantat europeu - Universisty Teaching Ranking 2019

Altres notícies

Recurs d'imatge

Més de 1.700 alumnes participen en «Connecta amb la Ciència»

La Universitat Jaume I ha celebrat l’acte de reconeixement al professorat que ha participat en les jornades científiques «Connecta amb la Ciència».

Recurs d'imatge

Col·laboració amb la Hubei Three Gorges Polytechnic de Yichang

La rectora de l'UJI, Eva Alcón, i el president de la universitat Hubei Three Gorges Polytechnic, Deng Xidong, han signat un protocol general de col·laboració.