Logo
Visualitzar en la web
Número CXXI. 15/01/2019
Recurs d'imatge

L'UJI inicia la licitació de l'última fase de la Facultat de Ciències de la Salut

La Universitat Jaume I ha publicat la licitació del primer lot del contracte d'obres, que permetrà començar la construcció de la segona fase de la Facultat de Ciències de la Salut.

Universisty Teaching Ranking 2019 - Encuesta para estudiantes europeos
Recurs d'imatge

Diàleg amb la societat per a millorar la innovació

Un estudi de l'UJI, que recull l'opinió de 140 persones sobre innovacions de quatre empreses d’Espaitec, destaca la utilitat d'obrir els processos d'innovació al diàleg amb els col·lectius afectats.

Recurs d'imatge

El Consell Social de la Jaume I atorga els seus premis

Els premis han recaigut en l'investigador Iván Mora Seró, els docents Juan Antonio García Esparza, Óscar Chiva Bartoll i Desirée Mena Tudela, i l'egressat Javier Ares Armero.

Recurs d'imatge

La rectora es reuneix amb empreses instal·lades a l'UJI

El Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de l'UJI (Espaitec) compta amb 20 empreses i 4 entitats instal·lades, a més de 22 empreses vinculades.

Oferta trabajo programadores zona  Castellón - RRHH NRS GROUP

Altres notícies

Recurs d'imatge

El Paranimf de l’UJI inicia l’any amb una programació reivindicativa

El Paranimf, en el marc de la seua aposta per una programació reivindicativa i social, ha iniciat la seua programació d’hivern amb l’espectacle de dansa «Mulïer (Indoor)».

Recurs d'imatge

L’Aula Torrecid lliura set beques de màster i tres premis

L’Aula ha fet lliurament de set beques de màster, dos premis al millor treball de fi de màster i de grau de l’ESTCE i el premi del Concurs de Disseny de Producte Torrecid.