Logo
Visualitzar en la web
Número CXIV. 10/09/2018
Recurs d'imatge

L’UJI és la tercera universitat espanyola en personal investigador altament citat

La Universitat Jaume I es troba en el primer tram (501-600) d’universitats del món candidates a entrar en l'Academic Ranking of World Universities, elaborat per la Jia Tong University de Xangai.

Nou estudiantat UJI
Recurs d'imatge

Castelló concedeix a l'UJI la Medalla d'Or de la Ciutat

L'Ajuntament de Castelló ha concedit a l'UJI aquesta distinció per la seua contribució a la cultura i a la innovació dins dels actes de celebració de l'aniversari de la ciutat.

Juan Luis Gómez Colomer

Gómez Colomer aposta per una reforma de la Fiscalia General

Segons l'estudi del catedràtic, la Fiscalia hauria de ser seguir sent un òrgan dependent del Govern però amb canvis en el sistema d’enjudiciament criminal per tal de garantir la seua plena objectivitat.

Recurs d'imatge

La Jaume I dóna la benvinguda a l'estudiantat estranger

L'UJI ha rebut l'estudiantat estranger dels diferents programes d'intercanvi que inicien les classes en el primer semestre.

Programes de doctorat curs 2018/2019

Altres notícies

Jornades d'Acollida

Les Jornades d'Acollida reben 1.540 alumnes de nou ingrés

En les jornades el nou estudiantat ha tingut l'oportunitat de conèixer millor l'estructura i el funcionament de la universitat abans de començar el curs acadèmic.

Programació del Paranimf tardor 2018

El Paranimf inicia la temporada amb un homenatge a Matilde Salvador

La programació de tardor inclourà més d’una vintena de representacions teatrals, concerts, espectacles de dansa i projeccions cinematogràfiques.