Logo
Visualitzar en la web
Número CV. 10/04/2018
Recurs d'imatge

Les eleccions al Claustre i a Rectorat se celebraran el pròxim 16 de maig

Vicent Climent ha destacat l'estabilitat financera, la consolidació de Ciències de la Salut i l'Escola de Doctorat i l'excel·lència investigadora i docent com a balanç del seu mandat.

Pla de mobilitat per a estàncies de joves a Europa
Aurelio Gómez Cadenas

Les fulles de les plantes tenen mecanismes per a comunicar-se

La inducció d’estrès lumínic localitzat ha fet possible la troballa que servirà per a desenvolupar cultius més eficients i sostenibles en l’actual escenari de canvi climàtic.

Recurs d'imatge

Les dones representen el 54% de l’alumnat de les universitats

Les universitats públiques valencianes estan formant 125.236 persones durant aquest curs. Del total de l’alumnat, 67.697 són dones. A més, les dones superen els homes en màster i en grau.

Firujiciència

Més de 2.200 participants en la quarta edició de Firujiciència

Més de 400 talleristes i 2.200 participants s’han donat cita al pavelló poliesportiu de la universitat pública de Castelló en la quarta edició de Firujiciència.

Màsters universitaris 2018-2019

Altres notícies

Fotografia

Castelló celebra el Dia de la Memòria Democràtica

En l'acte, celebrat al Menador espai cultural, s'ha retut homenatge al poeta Miguel Hernández i a set víctimes castellonenques de la Guerra Civil i el franquisme.

Recurs d'imatge

Més d’un miler d’alumnes participen en la XXIII Prova Cangur a l'UJI

L'objectiu de la prova, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques, és estimular i motivar l’aprenentatge d’aquesta disciplina a través dels problemes.