Logo
Visualitzar en la web
Número CI. 29/01/2018
Recurs d'imatge

L’UJI expedirà gratis la còpia electrònica del títol universitari oficial i del SET

L'UJI expedirà la còpia electrònica del títol universitari oficial i del suplement europeu al títol (SET) de manera gratuïta a l'estudiantat que pague l'expedició del títol a partir de l’1 de gener de 2017.

Cinemascore. 13a Mostra de Música en Directe i Cinema
Recurs d'imatge

L'UJI, en el tercer lloc espanyol en investigadors altament citats

La Universitat Jaume I ha assolit el tercer lloc espanyol en el llistat d'investigadors altament citats a escala mundial, elaborat anualment per la companyia nord-americana Clarivate Analytics.

Recurs d'imatge

El Consell Social de la Jaume I adjudica els seus premis

Els premis han recaigut en el professor Vicente Orts, els docents María del Carmen González, Odet Moliner, Marta Estrada i Conrado Martínez, i l'egressat Álvaro Verdoy.

Recurs d'imatge

Recaptació del Concert de Nadal per a pràctiques solidàries

La recaptació, que ascendeix a 1.250 euros, es destinarà a la pròxima convocatòria del programa de pràctiques solidàries en països empobrits.

Beques Santander pràctiques PYMES 2018

Altres notícies

Recurs d'imatge

Més de dos mil alumnes en «Connecta amb la Ciència»

L'activitat porta en marxa set edicions, va començar amb la participació en 2012 de tres instituts i 147 alumnes i ara es fa a cinc seus i a Terol, Alcanyís i València.

Programa Explorer

El programa Explorer s'inicia amb 22 nous projectes emprenedors

L'UJI ha iniciat el programa Explorer, dirigit a joves entre 18 i 31 anys amb idees innovadores i interès a desenvolupar-les a Espanya, Argentina i Portugal.