Logo
Visualitzar en la web
Número C. 15/01/2018
Recurs d'imatge

L’UJI i l’Ajuntament de Castelló posen en marxa la Càtedra «Ciutat de Castelló»

La Càtedra naix amb el propòsit de contribuir a la consecució dels interessos estratègics de la ciutat, en especial la generació de benestar sostenible, ocupació i cohesió social.

Programació Paranimf 2018
Recurs d'imatge

La Jaume I crea un seminari d’investigadors en canvi climàtic

El seu objectiu és fomentar la recerca interdisciplinària a fi de conscienciar la ciutadania sobre el repte de l’escalfament global i aconseguir més recursos econòmics.

Recurs d'imatge

Exposició de mapes originals de l'antiga Corona d'Aragó

El Menador espai cultural acull la mostra «De les terres i els dominis del senyor rei d'Aragó», una extensa selecció de mapes originals dels segles XVI a XVIII dels territoris de l'antiga Corona d'Aragó.

Recurs d'imatge

Concentració per l'última víctima de violència de gènere

La comunitat universitària ha realitzat una concentració a l'Àgora com a mostra de solidaritat amb l'última víctima de la violència de gènere, Andrea Carballo.

Beques Santander pràctiques PYMES 2018

Altres notícies

Fotografia de l'acte de graduació

L'estudiantat de l'ESTCE celebra l'acte de graduació

El Paranimf ha acollit la graduació de l'alumnat de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals que ha finalitzat els seus estudis en el curs 2016-2017.

Paranimf hivern 2018

Teatre, dansa, música i cine centren la programació del Paranimf

La programació per al segon trimestre està marcada per una variada oferta teatral, de dansa, de cinema independent i de culte i de música.