La Universitat Jaume I celebra la Setmana de Benvinguda 

25/10/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I de Castelló ha celebrat del 17 al 20 d'octubre la Setmana de Benvinguda al campus universitari amb un programa d’activitats culturals i lúdiques organitzades pel Consell de l'Estudiantat per a tota la comunitat universitària i la societat castellonenca.

El programa ha inclòs xarrades de temàtica diversa, tallers, exhibicions i activitats esportives, degustacions de productes de comerç just, la plantació d’arbres al Bosc de la Sostenibilitat i un programa de la ràdio universitària en directe realitzat per estudiantat de l'UJI. També s’han realitzat activitats permanents durant tota la setmana, com la fira d’associacions i serveis, campionat de futbolins, una exposició de comerç just i, a més, s’ha organitzat una campanya solidària per a recollir productes destinats al Banc d’Aliments de Castelló. 

D’altra banda, cada vesprada, l’Àgora ha acollit espectacles entre els quals hi ha hagut les actuacions musicals de Marie Bernete i del grupo sinBikini, els concerts de la Big Band i l'Orfeó de l’UJI, les actuacions dels còmics Álvaro Casares, Óscar Tramoyeres i Víctor Malasombra, i l’actuació del mentalista Toni Pons.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions