L’UJI rep l'acreditació favorable del Grau en CAFE per part de l'ANECA

15/10/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, ha informat el Consell de Govern que s'ha rebut l’acreditació favorable del pla d’estudis del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) per part de l’ANECA i que, per tant, aquest títol continua ara amb el procés de la seua possible implantació, pendent ara de la resolució del Consell d'Universitats.

Una vegada s’obtinga l’aprovació per part del Consell d’Universitats s’haurà de sol·licitar a la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital l’autorització per a la implantació del títol. No obstant això, la Universitat també obrirà un període de reflexió per a analitzar els possibles condicionants i el context actual per tal de decidir si s'implanta o no el pròxim curs. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions