Publicacions de la Universitat Jaume I participa en la Setmana del Llibre en Català

17/09/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Les novetats editorials en valencià de la Universitat Jaume I han estat disponibles i a l'abast del públic a la Setmana del Llibre en Català que s'ha celebrat a Barcelona.

L'estand, gestionat per l'Associació d'Editors del País Valencià, va organitzar un esdeveniment sota el lema «Collita valenciana» per a donar més relleu a les publicacions de les editorials associades, que el 8 de setembre va comptar amb la presència de diversos autors i autores per a presentar en directe les novetats de les editorials valencianes.

La Universitat Jaume I ha enviat exemplars de títols com ara Les invisibles, de Laia Pitarch, El mapa del regne de València de Creite, de Vicent Garcia Edo,  El Maurisme i la dreta republicana, de José Luis Giménez Julià, Renovadors, revolucionaris i cacics, de Gerard Llansola, Versos condemnats a mort a la presó provincial de Castelló, de M. José Martínez i Miren Josebe Sabater, Els vescomtes de Gallano: un llinatge baronial de la Corona d'Aragó,  de Xavier Mesado, Els orígens de la vila d'Almassora, de Javier Soriano (ed.), o Aportacions a l'estudi del català literari medieval, d'Antoni Ferrando, que va estar presentant l'obra personalment, entre d'altres.

Publicacions de la Universitat Jaume I, creada conjuntament amb el naixement de la institució l'any 1991,  participa de les activitats de difusió editorial que s'organitzen per promoure i divulgar el coneixement i la investigació. Així mateix, com totes les universitats públiques valencianes, és membre de l'Associació d'Editors del País Valencià.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions