L’UJI participa en les fires «Estudiar en España» celebrades a l’Equador i el Perú El SEPIE i les ambaixades de cada país celebren aquestes jornades amb la finalitat de potenciar la xarxa d’universitats i centres educatius espanyols

17/06/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha participat en les fires «Estudiar en España» que s'han celebrat aquest mes de juny a l’Equador i el Perú, organitzades pel Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE) i les ambaixades de cada país. L’objectiu d’aquestes fires és difondre la potencialitat d’Espanya i de la xarxa d’universitats i centres educatius com a destí per als estudiants internacionals.

La Casa de la Cultura Equatoriana a Quito ha acollit el 10 de juny la primera de les jornades en què l’UJI promociona la seua oferta de postgrau i en les quals han participat un total de 25 organismes. El 15 de juny, la cita ha sigut al Centre Espanyol del Perú, a Lima. Aquesta ha sigut la primera vegada que la universitat pública de Castelló participa en una fira al Perú.

Durant aquestes fires el públic assistent pot conversar amb les diverses universitats espanyoles que hi participen i conèixer una àmplia oferta acadèmica de graus i postgraus, doctorats i especialitzacions. L’UJI, a més, ha aprofitat aquestes jornades per a reunir-se amb antics alumnes de la Universitat que resideixen en aquests dos països per tal de reforçar els vincles i treballar en la creació dels clubs AlumniSAUJI.

El SEPIE és l’organisme adscrit al Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats d’Espanya i s’encarrega de la internacionalització de l’Educació Superior Espanyola, a més de ser l’Agència Nacional a Espanya per al programa Erasmus+ de la Unió Europea en els àmbits de l’educació i la formació. 

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions