Vox UJI Ràdio col·labora per cinquè any consecutiu amb el Formigues Festival L’emissora universitària ha realitzat el programa «Radioformigues» i ha impartit tallers de ràdio

15/05/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Per cinquè any consecutiu, Vox UJI Ràdio ha col·laborat amb el Formigues Festival, el festival de música per a menuts, que els dies 11 i 12 de maig de 2019 ha celebrat la seua setena edició al recinte Villacamp de Benicàssim. La mostra ha permès que tant menuts com adults gaudisquen de concerts, tallers, jocs, xarrades i de nombroses activitats.

El dissabte 11 de maig l’emissora de la Universitat Jaume I ha realitzat el programa Radioformigues, un programa especial en què els protagonistes han sigut els xiquets i xiquetes. A més, s’han impartit tallers de ràdio en què els participants han elaborat continguts per al programa amb entrevistes, notícies i presentació de temes musicals. Una proposta que a banda de presentar el mitjà als participants, els ha permès divertir-se mentre aprenen.

Aquestes activitats han comptat amb la col·laboració d’estudiantat vinculat a Vox UJI Ràdio de les titulacions de l’àmbit de les Ciències de la Comunicació (Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques) de la Universitat Jaume I, així com músics i artistes convidats.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions