L’UJI aprova l’oferta d’estudis propis de postgrau i de formació continuada per al curs acadèmic 2019-2020

26/04/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Consell de Govern de la Universitat Jaume I ha aprovat l’oferta d’estudis propis de postgrau i de formació continuada per al curs acadèmic 2019-2020.

En els estudis propis de postgrau, l’UJI oferirà 23 màsters propis: 8 en l’àmbit de la tecnologia, amb tres propostes noves (Màster en Enginyeria de Dades i Intel·ligència Artificial; Màster en Gestió de Processos Industrials i Màster en Infoarquitectura Aplicada a l’Ambient Ceràmic); 7 en l’àmbit jurídic i econòmic, amb una nova proposta (Màster Internacional en Blanqueig, Decomís i Recuperació d’Actius); 6 en l’àmbit de la salut i 2 en el camp humanístic.

Els cursos d’especialització que s’oferiran seran 11: 3 en l’àmbit humanístic; 2 en el jurídic i econòmic; 3 en el sanitari, amb una nova proposta (Mindfulness en el Context Organitzacional); i tres en l’àmbit tecnològic amb una nova proposta (Desenvolupament d’Aplicacions per a iPhone, iPad i Apple Watch).

I en cursos d’expert o experta, la universitat pública de Castelló oferirà 22 cursos: 1 en l’àmbit humanístic; 3 en els camps jurídic i econòmic; 5 en l’àmbit de la salut, amb dues propostes noves (Educació Positiva Aplicada i Organitzacions Saludables i Resilients); i 13 en l’àmbit tecnològic, amb sis noves propostes (Habilitats Directives per la Gestió de Projectes; Aplicació Pràctica en la Direcció de Projectes; Direcció de Projectes: PMI© Standard i Lean Management; Gestió de Processos en la Planta Productiva; Gestió de la Innovació i Millora de la Productivitat; i Gestió de la Producció i del Manteniment).

Pel que fa a la formació continuada, l’UJI oferirà 79 cursos: 30 de l’àmbit jurídic i econòmic; 21 de l’àmbit humanístic; 10 de l’àmbit tecnològic i 9 de l’àmbit de la salut.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions