El grup «El Kioskero» guanya la final del Seminari de Creativitat en Viu 

29/05/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El passat 17 de maig els alumnes del Grau en Publicitat i Relacions Públiques de l'UJI van participar en la final del XX Seminari de Creativitat en Viu que un any més se celebra a l'UJI amb la col·laboració de l'agència de publicitat McCann Erickson Madrid. En aquesta edició, els alumnes van haver de preparar una campanya per a la marca Ron Barceló. 

Després d'un llarg procés de treball que va començar a l'octubre, els sis grups finalistes, dos de segon i quatre de tercer, van presentar les seues propostes al saló d'actes de l'edifici de l'Escola de Doctorat i Consell Social. El jurat, format per Milagros Benito i Blanca Fernández, de McCann Erickson, Beatriz Álvarez Fernández, directora de Màrqueting de Varma (Ron Barceló) i professores del grau de Publicitat i Relacions Públiques, va decidir atorgar el primer premi al grup El Kioskero, compost per les alumnes Paula Vinuesa Sáez, Inés Carnicer Árias i Sara García Alonso. Amb la seua divertida campanya «Arruïna Barceló», aquest grup de tercer va aconseguir emportar-se com a premi una estada en pràctiques en l'agència de publicitat madrilenya i l'entrada al festival musical Desalia que organitza la marca de rom.

Tant les responsables de l'agència publicitària com la representant de l'anunciant d'enguany van destacar la gran qualitat de les propostes presentades pels alumnes, així com la seua creativitat i posada en escena. A més d'atorgar el premi a El Kioskero, van decidir fer un esment al grup Coco de segon de publicitat. La resta de grups que van arribar a aquesta final van ser, al costat dels grups guanyadors, Obsidian de segon i Vèrtex, Not Found i Segundo Vagón de tercer.

Aquest seminari, un dels més longeus del Departament de Ciències de la Comunicació de l'UJI, té com a objectiu promoure les relacions empresa-universitat, necessàries per a l'adequada formació de l'estudiantat, i persegueix que l'alumnat del grau treballe per a un client real, realitzant una campanya de comunicació adequada a les necessitats actuals de l'anunciant, afavorint d'aquesta manera la transmissió de coneixement i la consecució de les competències formatives requerides per a l'excel·lència professional. I com en altres edicions, el projecte compta per a la seua organització amb la col·laboració d'Amalgama, grup del Grau en Publicitat i Relacions Públiques que treballen a manera d'agència publicitària en l'organització de l'esdeveniment.

Campanya d'«El Kioskero»​ per a la Fundació Valencia C.F.

El grup «El Kioskero» guanyador del Concurs de Publicitat Exterior que es realitza amb la col·laboració de La Fede-Aepe a l’UJI, es va traslladar el passat dijous 23 de maig fins a la seu de la Fundació del Valencia C.F. juntament amb les seues professores Eva Breva i Chelo Balado, del Departament de Ciències de la Comunicació, per a mostrar la campanya guanyadora als directius d’aquest organisme.

Davant el director general de la Fundació, Pablo Mantilla; la coordinadora del Valencia C.F. femení, Marina Gassent, i de David Latorre del Departament de Comunicació van defensar la campanya que van crear per aconseguir socis i seguidors de l’equip del Valencia C.F. femení utilitzant el mitjà exterior. La campanya juga amb el concepte de multitud i destaca per la seua senzillesa i la seua viabilitat, com van corroborar els directius allí presents.

Aquesta presentació ha sigut fruit de l’interès de la Fundació per conèixer el treball de les estudiants, una campanya que presentaran pròximament, els dies 12, 13 i 14 de juny, al Puerto de Santa Maria a més de 200 professionals del sector de la publicitat, entre agències de mitjans, anunciants, creatius, exclusivistes, etc., on viatjaran les estudiants acompanyades de la seua professora Eva Breva.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions