Concentracions silencioses a l’UJI per les últimes víctimes de la violència masclista

15/04/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  concentracio-silenciosa Concentracio_Silenciosa_C-V-G_DLL46_in

    FOTO: Damián LLorens

La comunitat universitària ha realitzat dues concentracions silencioses de tres minuts cadascuna en l’Àgora de la Universitat i en la porta de l’edifici de Rectorat i Serveis Centrals, respectivament, contra la violència masclista i com a mostra de solidaritat amb les últimes víctimes de la violència de gènere a la Comunitat Valenciana, una d'elles assassinada a Alacant i l'altra a Vinaròs.

La concentració ha sigut convocada per la rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i el seu Consell de Direcció per a manifestar el rebuig de la comunitat universitària davant la violència masclista.

Fotografies de la concentració a l'Àgora

Fotografies de la concentració a Rectorat

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions