L’UJI aprova el Pla propi d’inversions 2019-2022

27/03/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha aprovat un Pla propi d’inversions per al període 2019-2022 amb la finalitat de realitzar una reestructuració parcial del campus per adaptar-lo a les necessitats dels pròxims anys.

En el pla es preveuen inversions per a adequació d'espais, renovació d'equips obsolets i manteniment d'infraestructures. També es preveu l'ampliació de l’Edifici II d’Investigació, per a donar resposta a les carències urgents en aquest àmbit. L’execució d’aquest pla d’inversions estarà condicionada a les disponibilitats pressupostàries de cada exercici que se’n deriven del finançament ordinari o per a inversions o d’utilització de romanents no afectats de tresoreria si el context pressupostari i la situació de liquiditat financera ho permeten.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions