El director de l'IIDL Vicente Budí participa en una jornada sobre eines i metodologies per a l'emprenedoria

20/03/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El director de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL) de la Universitat Jaume I, Vicente Budí, ha participat en la jornada de presentació del Programa d'Enfortiment per a Agents del Sistema d'Emprenedoria de la província, impulsada per la xarxa de CEEI de la Comunitat Valenciana i Adlypse.

En la seua intervenció, Budí, al costat de la presidenta d’Adlypse Castelló, María Segura, ha destacat el potencial emprenedor de la província i ha subratllat que qualsevol eina «ha de tindre una visió territorial i qualsevol innovació ha de tindre en compte el teixit empresarial local i la potencialitat formativa dels recursos del territori». Així mateix, el director de l'IIDL ha lamentat la «inestabilitat laboral que complica consolidar equips de treball estables entre els agents locals» i ha posat en relleu la «vocació de col·laboració constant del IIDL amb Adlypse, a través d'informes i estratègies».

La inauguració de la jornada ha sigut a càrrec de Justo Vellón, director de CEEI Castelló, i Julia Company, directora general d'IVACE. Company ha posat l'accent que «tots els emprenedors independentment de la població en la qual residisquen o la fase del procés d'emprenedoria en la qual es troben, han de tindre accés als serveis, coneixement i les eines d'ajuda de forma homogènia, coherent, coordinada i no discriminatòria». Per la seua part, Vellón ha assenyalat que «el nostre focus està i ha d'estar en els homes i dones que treballen en una idea de negoci, desenvolupen un projecte amb els nostres mètodes i aconsegueixen les seues metes a base d'esforç i treball rigorosos».

Durant el matí, els tècnics de CEEI Castelló han repassat les eines i metodologies més capdavanteres al servei dels agents locals d'emprenedoria. 

La trobada forma part d'una iniciativa de la xarxa de CEEI (Centres Europeus d'Empreses Innovadores) de la Comunitat Valenciana i Adlypse (Federació de Personal Tècnic en Gestió de Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana), i ha sigut promogut i finançat per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria i la pime. Així mateix, compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions