Representants d'ARU participen en un seminari en la seu del Parlament Europeu a Brussel·les 10 estudiants d'emissores espanyoles entrevisten europarlamentaris en un programa de ràdio sobre l'actualitat europea i les pròximes eleccions del 26M

11/03/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Representants i estudiants de diverses emissores de l'Associació de Ràdios Universitàries d'Espanya (ARU), entre els quals es troba l’estudiant del Grau en Periodisme de l’UJI i col·laborador de Vox UJI Ràdio Joan Boquer, han participat en el marc del projecte «Euroconexión» en el Seminari sobre la Dona que ha tingut lloc els dies 6 i 7 de març de 2019 en la seu del Parlament Europeu a Brussel·les.

El seminari ha inclòs la realització d'un taller de pràctica d'entrevistes a eurodiputats de diferents formacions polítiques per part dels estudiants de Periodisme i Comunicació Audiovisual que s'inclouran en el projecte «Euroconexión», una iniciativa en col·laboració amb l'Oficina Espanyola de Premsa del Parlament Europeu que pretén acostar la realitat de la Unió Europea i les seues institucions als joves universitaris i per extensió a tota la comunitat universitària. 

En aquesta ocasió, s'han desplaçat a Brussel·les 10 estudiants vinculats amb les emissores universitàries de la UNED, la Universitat d'Extremadura, la Universitat de Navarra, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat Miguel Hernández d'Elx, la Universitat de Sevilla, la Universitat de Salamanca, la Universitat de Saragossa, la Universitat Catòlica Sant Antoni de Múrcia, i la Universitat Europea de Madrid. 

L'Associació de Ràdios Universitàries d'Espanya és la primera associació que agrupa professionals que desenvolupen la seua activitat en 31 ràdios universitàries espanyoles amb l'objectiu de potenciar la cooperació i interacció entre aquestes tant en l'assessorament mutu com en el desenvolupament de la coproducció, de programes educatius i formatius i de nous formats radiofònics.

Web d'ARU: http://www.asociacionderadiosuniversitarias.es/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions