La Facultat de Ciències Humanes i Socials acull una exposició sobre la síndrome d'Asperger

21/02/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les persones amb síndrome d’Asperger, la Facultat de Ciències Humanes i Socials ha acollit l’exposició «Deja tu huella, todos formamos parte» al vestíbul d’aquest centre. La mostra ha comptat amb la col·laboració d’Asperger Castelló i la professora de Departament de Psicologia Evolutiva, Educativa, Social i Metodologia Clara Andrés Roqueta.

L’exposició ha comptat amb tres panells informatius en els quals es mostrava informació d’Asperger Castelló, qué és la síndrome d'Asperger i els trastorns de l’espectre de l’autisme i informació sobre els signes d’alerta (panell en què es recullen treballs de l’estudiantat del Màster de Psicopedagogia de l’UJI). D’altra banda, l’exposició ha comptat amb el visionat de diversos curts animats sobre la síndrome d’Asperger i el documental Esto no se pregunta, realitzat en Telemadrid amb la col·laboració de la Confederació Asperger España. Per últim, la mostra s'ha completat amb un panell interactiu en el que s’anima a deixar la petjada tàctil sota el lema «Deja tu huella, todos formamos parte: príngate por la inclusión».

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions