La Universitat Jaume I crea una nova Comissió de Cultura

26/02/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha constituït una Comissió de Cultura presidida per la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals, Carmen Lázaro, i amb representació dels centres i serveis implicats.

Els vocals de la comissió són Inmaculada Rodríguez, vicerectora d'Estudiants i Compromís Social; Rafael Mayo, vicerector de Campus i Vida Saludable; Albert López, Toni Valesa i Silvia Martínez, tècnics del Servei d'Activitats Socioculturals, i Laura Alcaide, com a representant del Consell de l’Estudiantat.

Com a representació dels centres, la comissió compta amb Esther Monzó i Hugo Doménech, de la Facultat de Ciències Humanes i Socials; Jaume Llorens i Cristina Guisasola, de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques; M. Carmen Pastor i Eladio Collado, de la Facultat de Ciències de la Salut, i Diego J. Díaz i Julia Galán, de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals.

Aquesta comissió respon al compromís social, cultural i lingüístic de la Universitat i desenvoluparà un model cultural amb projectes consolidats i obert a propostes noves. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions