L’espectacle de circ de La Trócola obri al Paranimf la vint-i-sisena edició del Reclam L’UJI oferirà més de 60 representacions en 11 municipis de la província en el marc de la Mostra

09/11/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  reclam Teatre_Emportats_DLL007

    Foto: Damián Llorens

  •  reclam Teatre_Emportats_DLL061

    Foto: Damián Llorens

  •  reclam Teatre_Emportats_DLL047

    Foto: Damián Llorens

  •  reclam Teatre_Emportats_DLL110

    Foto: Damián Llorens

  •  reclam Teatre_Emportats_DLL045

    Foto: Damián Llorens

  •  reclam Teatre_Emportats_DLL018

    Foto: Damián Llorens

  •  reclam Teatre_Emportats_DLL038

    Foto: Damián Llorens

  •  reclam Teatre_Emportats_DLL077

    Foto: Damián Llorens

  •  reclam Teatre_Emportats_DLL075

    Foto: Damián Llorens

La companyia La Trócola ha obert la vint-i-sisena edició de la Mostra de Teatre Reclam al Paranimf de la Universitat Jaume I amb l’espectacle de circ Emportats, una proposta que ha submergit els assistents en un atractiu viatge per als sentits a través d’un joc de portes que combinava disciplines com ara l’acrobàcia, els malabars o la música.

En total, la XXVI edició de la Mostra d’Arts Escèniques Reclam, que es desenvoluparà fins al 2 de desembre en un total d’11 municipis de la província de Castelló, comptarà amb la participació de 40 companyies i 62 representacions de teatre, dansa, circ, performance i música. A més, també es realitzen activitats paral·leles com ara un curs monogràfic de comunicació escènica amb Maria José Soler; la presentació de l’Associació Valenciana d’Escriptores i Escriptors Teatrals (AVEET) amb una lectura dramatitzada o l’homenatge a Carles Santos amb un taller on intervindran alumnes de l’Aula d’Arts Escèniques Carles Pons de l’UJI.

En aquesta edició, el teatre de gènere, reivindicatiu i de denúncia tindrà una presència destacada amb els espectacles Mari palante!, de Reyes Ruiz; Xiquetes que no tenim ni puta idea, de Comedy Plan; Escandall XX, de Paula Escamilla, o Bésame 2.0, de Pepa Cases. Així mateix, el patiment de les persones refugiades víctimes de conflictes, migracions i explotacions tindrà el seu protagonisme amb espectacles com Los invitados, de Colectivo Fracasadas, que tracta les migracions a la zona de l’illa de Lesbos i el treball humanitari dels pescadors.

Altres representacions artístiques destacades són: Ahora todo es noche de La Zaranda; 37Guernika17, de la Factoría Echegaray; Sonetos del amor oscuro de Viridiana, o Ligeros de equipaje, també de Viridiana.

La Mostra d’Arts Escèniques Reclam està organitzada per la Universitat Jaume l, a través del Servei d’Activitats Socioculturals, amb la col·laboració de la Diputació de Castelló, les regidories de Cultura dels ajuntaments d’Almassora, Benicarló, Benicàssim, Betxí, Borriana, Castelló de la Plana, la Vall d’Uixó, Vilafranca, Vila-real, Vinaròs, la Regidoria de Joventut d’Orpesa, la Fundació Caixa Castelló i l’Institut Valencià de Cultura.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions