Gemma Cardera, graduada en Psicologia per l’UJI, publica la novel·la «Lawless: cacería en los distritos»

09/02/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Gemma Cardera, graduada en Psicologia per la Universitat Jaume I, ha publicat la seua primera novel·la titulada Lawless: cacería en los distritos. El llibre tracta sobre una ciutat sense llei, condemnada a la pobresa després de l’entrada de la màfia al govern i en la qual la llibertat s’ha fet desaparèixer, una ciutat on els protagonistes exerceixen un rol de botxins, de caçadors.

Gemma Cardera és especialista en Psicologia Judicial i, durant els seus estudis, ha fundat i treballat a l’associació no lucrativa de l’UJI Navegando junto a ti contra l’assetjament escolar, a través de la qual ha donat xarrades i ha realitzat activitats sobre el bullying.

Ha realitzat un estudi d’investigació sobre pautes de criança y desenvolupament socioafectiu en la infància, en col·laboració amb el Departament de Psicologia evolutiva de l’UJI. També ha realitzat una proposta de programa de prevenció de la delinqüència en menors entre 11 i 13 anys, a través dels esports de contacte i el teatre, per a millorar així les habilitats de resolució de conflictes, comunicació i autoestima i reduir l’ús de la violència en menors. En el vessant literari, ha publicat diversos relats curts en antologies i revistes literàries.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions