Destaca augmenta un 50% l’espai expositiu i incrementa un 30% les empreses participants Ximo Puig rep el comitè organitzador de la Fira mostrant-se molt satisfet pel creixement i confirma el suport de la Generalitat Valenciana

07/11/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Fira Destaca 2016 augmenta el seu espai expositiu i passa dels 3.000 m2 de l'edició anterior als més de 4.500 m2 actuals. La trobada ha ampliat la zona d’exposició perquè la zona de divulgació s’instal·larà en un envelat exterior, per tal d’incrementar la presència amb un 30% més d’empreses i un 15% més de centres d’investigació. L’ampliació de la fira Destaca s’ha pogut dur a terme gràcies a l’adaptació de l’espai exterior que ha sigut condicionat per a rebre la visita de vora 2.000 xiquets i xiquetes que acudiran a la zona Destaca Divulgació.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha rebut al Palau de la Generalitat Valenciana l’alcalde de Vila-real, José Benlloch; la regidora d’Innovació, Mónica Mañas; el director de la Càtedra d’Innovació Ceràmica, Juan B. Carda, i els representants del Comité d’Honor i del Comité Organitzador de Destaca 2016. El president ha mostrat el seu «ferm suport» a la primera fira de transferència científica, tecnològica i d’innovació de la Comunitat Valenciana, i ha mostrat satisfacció pel seu creixement. «Iniciatives com aquesta ajuden a la transformació del model productiu econòmic. Aquest govern de la Generalitat aposta per la innovació i per la reindustrialització necessària del nostre territori», comenta Puig, qui ha valorat que Destaca 2016 situa Vila-real com «una bandera del que hauria de ser la comunitat innovadora que perseguim». «Vila-real fa temps que ha demostrat que és una ciutat emprenedora, que mira cap al futur i que vol ser capdavantera, el que només pot aconseguir-se amb innovació», ha afegit.

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha refermat l'aposta per aquesta fira: «L'Ajuntament està passant un moment econòmic delicat, però això havia de continuar. Volem mantenir l’impuls que vam començar fa dos anys».

D’aquesta manera, el comitè organitzador de la Fira Destaca ha presentat la fira i totes les seues activitats per als pròxims 23, 24 i 25 de novembre a Vila-real al Centre de Congressos, Fires i Trobades. En aquesta edició espera superar les xifres de 2014, amb 6.000 visitants acreditats.

Altres notícies:

La Fira Destaca es realitzarà a Vila-real del 23 al 25 de novembre

Més de 1.500 estudiants de la província visitaran la Fira Destaca 2016

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions