La revista «Canibaal» llança un nou número titulat «Ironia i brevetat»

24/10/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Revista de Arte, Literatura y Filosofía (del colmillo) «Canibaal», dirigida per Ximo Rochera i amb el professor Jesús García Cívico de l'Àrea de Filosofia del Dret de la Universitat Jaume I com a cap de redacció, llança un nou número titulat «Ironia i brevetat» dijous que ve, 27 d'octubre, al Col·legi Major Rector Peset de València.

La coberta és una obra d'Artur Heras adaptada per a Canibaal pel mateix artista de Xàtiva. Entre els continguts destaquen entrevistes al mateix Heras, Luis Magrinyà, Tonino i Vicente Vergara; assajos sobre els gèneres breus de José Ramón González i Juan Poz; microensayos de Guillermo Fadanelli o Paco Inclán; microrrelatos d'Ana Pérez Cañamares o Ana María Shua; aforismes d'Andrés Trapiello, Carlos Marzal, Ramón Eder i Erika Martínez, entre altres, i una àmplia mostra de poesia inèdita i original d'autors que han tractat la brevetat i la ironia. 

Entre l'obra gràfica destaquen les contribucions d'artistes com ara Hèléne Crescent o Marie-Lou Desmeules. A més de fotografia i crítica literària, musical i cinematogràfica d'Óscar Peyrou, Canibaal incorpora, a partir d'aquest número, una secció sobre qüestions filosòfiques que ha comptat amb la participació de Vicente Sanfélix, Juan Antonio García Amado, Javier de Lucas i Anacleto Ferrer.

La revista es distribueix en llibreries de tot Espanya i en museus d'art modern.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions